Alla inlägg den 15 juni 2007

Av Familjen Zäta - 15 juni 2007 21:09

Oj va skönt med helg o alla är hemma o bara ÄR!


M är väl rätt sliten mentalt efter en hel veckas ledarskapskurs men oj så mycket han har lärt sig. Blir inte helt lätt för de andra på jobbet när han kommer dit på måndag ; ))


För Nisse är det både upp o ner just nu, eksemet är mycket bättre, håller på att läka i mitten o allt är torrt o fint o är nu endast en rätt normal sårskorpa. Däremot går han inte helt bra faktiskt, nästan bara passgång o det ser stelt o lite kantigt ut, däremot rör han sig inne, flyttar runt o vill vara med där man är (stor skillnad mot tidigare i veckan när man var tvungen att locka upp honom om han skulle resa sig) o han t o m hämtar en leksak ibland o bjuder upp till lek.


Dessutom har han typ satt något i halsen eller vad det är så nästan hela dagen så har han harklat sig o hostat o hållit på o inget vill komma upp.

Hoppas verkligen inte att det är något vasst som sitter på tvären i luftstrupen nu bara, han har ju många tuggben som han brukar tugga på o det är ju såklart inte omöjligt att han får i sig någon flisa från ett ben.

Är det inte typiskt att när en sak blir lite bättre så är det något annat som är fel, man blir ju galen för mindre.


Nisse är i alla fall glad att hans "pappa" kommit hem o han har hela familjen samlad, det är sånt som HUNDAR GILLAR!!


Trevlig helg till ER alla o i morgon hoppas vi att det dumma i Nisses hals har hoppat bort. Kram på Er

Familjen Zäta + mormor

Ovido - Quiz & Flashcards