Alla inlägg den 30 juni 2007

Av Familjen Zäta - 30 juni 2007 21:21

Känns såååå segt med stackars Nisse, vi lullar runt på hans korta skrittpromenader o det finns inte mycket kul han kan göra. Gud vad vi längtar efter att han ska kunna hoppa o skutta igen.

Vi försöker hitta på lite kul saker men det är inte mycket man kan göra när man knappt får röra ryggen alls, inga hopp o skutt, inga trappor, ingen skog, bara platt platt platt...tråååkigt. Dessutom känns han för det mesta rätt flåsig så man undrar ju ifall han verkligen är helt frisk ändå, men det kan ju vara dålig kondis alt så är inte sköldkörtelmedicinen på riktigt rätt nivå. Så det måste ju inte betyda att det är någon katastrof att han är flåsig när han gör något. Han har i alla fall varit med o legat ute på gräsmattan en stund idag o så fick han länsa det sista i matsäcken när vi städade ur förrådet (vilket verkligen behövdes) o det tyckte han förståss var lite spännande. Inte ofta man får äta upp all mat som finns i stora säcken ; ))

Förutom att klippa gräset o städa upp i förrådet så har vi verkligen inte gjort mycket alls idag, bara tagit det lugnt o vilat men det var välbehövligt. Det är rätt hektiska veckor just nu på jobbet så man har inte såå fasligt mycket energi över till helgerna. Nästa vecka blir det mer än fullt upp igen så bäst vi passar på att ta det lugnt när vi kan.

I morgon ska tjejerna till Kumla på en vecka i alla fall så en liten utflykt dit blir det då, får se när vi kommer iväg. M o Nisse kanske är kvar hemma, vi får se hur vi gör. Kanske inte är så skönt för Nisse att åka bil så pass långt.

Hoppas alla har en riktigt skön lördagkväll.

Hälsningar A

Ovido - Quiz & Flashcards