Alla inlägg den 17 juni 2007

Av Familjen Zäta - 17 juni 2007 20:40

Vi har allihop haft en bra dag, både Nisse o vi människor, speciellt om man jämför med igår. Vi har bara tagit det superduperlugnt hela dagen o Nisse har inte alls hostat så mkt, men visst är det lite då o då.


Vi har börjat träna lite mer med Nisse nu, känner att han kan ju inte bara ligga o ligga utan vi började träna in att han skulle kunna sätta tassen på ett lock (lite grundövning för ev senare agilityövningar eller annat användningsområde) o killen hade nog törstat efter träning för det tog högst 3 min att få honom att förstå vad vi ville. DUKTIG han är!!

I morgon är det dags för första rehab-besöket hur det nu går med det med tanke på kennelhostan som också smittas...hmm...undrar hur de hanterar det på Strömsholm men det visar sig väl.


M får börja morgonen med besök på verkstan o se vad de kan göra åt gula bilen som står trasig där utanför efter grävlingsmordet igår o sen blir det till att sluta tidigt för oss så vi hinner till Strömsholm så det blir måndag=kortdag o det kanske är lite skönt det också.


Vi måste komma på lite fler övningar som Nisse kan göra utan att belasta ryggen, vi får vara lite påhittiga för han vill verkligen få träna huvudet lite det märks o vi har nog varit lite dåliga på det nu på sista tiden.


Tur att det snart är helg igen o dessutom är det inte så långt kvar till semestern, börjar närma sig HURRA HURRA!!


Ha en bra midsommarvecka alla vänner.

Kram på Er.

A

Av Familjen Zäta - 17 juni 2007 10:24

Natten har varit lugn o vi gör nystart med en helt ny dag o hoppas på en lugnare sådan än gårdagen. Nisse har sovit skönt o bara hostat lite grann på morgonen. Vi hade sovmorgon allihop o har sen inte haft någon hög fart sen vi kom upp heller. Gissar att hela söndagen kommr rulla på i sakta mak o jag tror vi behöver det allihop efter allt som hänt.

Kanske tar vi tag i bilen o tvättar bort mjukglassen på golvet som är kvar sen studentfirandet ;)  man ska inte ha för bråttom ...hihihi... o bytar ut påsktidningarna i badrummet till mer sommarversioner ... kan väl passa bra en regnig söndag.

På em ska vi hämta hem J från Hållsta o kanske E från Skiogstorp om inte hon stannar tills i morgon hos kompisen, men det visar sig.


Vi önskar alla vänner en superskön dag.

Kram på Er

Nisse, A o M


Ovido - Quiz & Flashcards